У Раді Європи - День українських реформ

У Раді Європи - День українських реформ

Укрінформ
У Раді Європи в понеділок пройде День українських реформ, в якому візьме участь глава МЗС України Павло Клімкін.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Захід організований постійним представництвом України при Раді Європи у співробітництві із секретаріатом цієї організації та Естонським головуванням в Комітеті Міністрів Ради Європи.

"Метою заходу є презентація досягнень нашої держави в реалізації реформ, які Рада Європи підтримує в рамках свого Плану дій для України на період 2015-2017 років, що є найбільшим в історії організації пакетом експертної та технічної допомоги державі-члену", - зазначається у повідомленні.

У зовнішньополітичному відомстві нагадали: План дій охоплює такі реформи, як створення і зміцнення антикорупційних механізмів, судова реформа, реалізація національної стратегії із захисту прав людини, реформи поліції та пенітенціарної системи і створення суспільного телебачення.

У рамках Дня українських реформ будуть обговорені як уже наявні результати реформ, так і подальші пріоритети взаємодії України з Радою Європи у цих сферах.

Запланована також зустріч Клімкіна з комісаром Ради Європи з прав людини Нілсом Мужнієксом.

Окрім Павла Клімкіна участь у Дні українських реформ в Раді Європи візьмуть міністр юстиції Павло Петренко, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, заступник генерального прокурора Євген Єнін, голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів Сергій Козьяков та інші високі посадовці і представники українських громадських організацій, які беруть участь в реалізації Плану дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-