Луценко про «ходоків» від олігархів: Все ще думають – це гра

Луценко про «ходоків» від олігархів: Все ще думають – це гра

Укрінформ
До генпрокурора Юрія Луценка постійно навідуються «ходоки» від олігархів та народних депутатів

Про це генпрокурор розповів кореспондентові УП в рамках проекту "Один день з...".

"У мене з будь-якого приводу ходоки. А толку? 2005 рік багато чому мене навчив. Тоді я часто брав лайно на себе, але тепер не буду цього робити. Проблема лише в тому, що вони в це не вірять. Все ще думають, що це гра і можна домовлятися. Але не зі мною. Рано чи пізно зі своїми 98% впізнаваності мені нести відповідальність перед людьми на вулиці, - сказав він.

Також Луценко розповів, що голова фракції "Відродження" в Раді Віталій Хомутиннік просив його випустити з-під арешту сина депутата франції, екс-заступника голови "Нафтогазу" Олександра Кацубу. "Він мені каже, мовляв, ви ж розумієте, нам доведеться голосувати, а син нардепа у в'язниці. Я йому відповідаю: Віталік, ти повинен бути щасливий, що син, а не сам народний депутат", - сказав Луценко.

У публікації йдеться, що зазначена розмова генпрокурора відбулася на тлі все частішої останнім часом підтримки групою "Відродження" рішень влади.

Нагадаємо, 17 червня слідчі ГПУ затримали, а 18 червня суд арештував на два місяці  представника сумнозвісного клану Кацуб Олександра.  У середині серпня суд продовжив його арешт ще на два місяці. Кацубу затримали в рамках розслідування "бензинової" справи Курченка.  За версією слідства, Кацуба-молодший після свого переходу із "Чорноморнафтогазу" на посаду заступника глави "Нафтогазу" допоміг компанії Курченка "Газ України 2020" вкрасти у державного холдингу бензину на 500 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-