Зубко каже, що не претендує на крісло житомирського губернатора

Зубко каже, що не претендує на крісло житомирського губернатора

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва, ЖКГ України Геннадій Зубко не подавав документів на участь у конкурсі щодо заміщення вакантної посади голови Житомирської облдержадміністрації.

Про це він повідомив журналістам 23 вересня під час робочої поїздки на Житомирщину, передає Укрінформ.

"Я можу сказати вам тільки одне: у нас є велика повага до житомирян, до Житомирської області. Жителі цієї області сьогодні показують високі результати: 20 громад в цьому році подано на об'єднання, в минулому було дев'ять. Мені подобається Житомирщина, але заяви я не подавав, на жаль. У принципі, я думаю, тут сьогодні є кому працювати", - зазначив Зубко.

Про те, що Геннадій Зубко подав свою кандидатуру на участь у конкурсі на посаду голови Житомирської обласної адміністрації, напередодні ввечері повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук.

Як повідомляв Укрінформ, екс-губернатор Житомирщини Сергій Машковський написав заяву на звільнення 16 серпня. Відповідний указ Президента опублікували на його сайті 31 серпня, а розпорядження Президента про оголошення конкурсу на заміщення цієї посади з'явилося 9 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-