Нардепи ухвалили постанову про Крим і розійшлися

Нардепи ухвалили постанову про Крим і розійшлися

Укрінформ
Народні депутати ухвалили постанову № 4003а про затвердження рекомендацій парламентських слухань на тему "Стратегія реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь: проблемні питання, шляхи, методи та способи".

За відповідне рішення проголосували 233 народних обранці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Відповідно до тексту постанови учасники парламентських слухань рекомендують Президенту підготувати зміни до Конституції та законів щодо визнання кримських татар, караїмів і кримчаків корінними народами України та розглянути питання зміни статусу АР Крим на Кримськотатарську Автономну Республіку.

Верховній Раді учасники слухань рекомендували прийняти закон про Державну стратегію деокупації та реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Криму та Севастополя, закон про особливості ведення економічних відносин з тимчасово окупованими територіями тощо.

Після голосування за постанову голова ВР Андрій Парубій оголосив про закриття вечірнього пленарного засідання парламенту. Наступне розпочнеться у п'ятницю, 23 вересня, о 10 ранку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-