У Раді сьогодні представлять проект Держбюджету

У Раді сьогодні представлять проект Держбюджету

Укрінформ
Народним депутатам на пленарному засіданні у середу, 21 вересня, уряд представить проект Державного бюджету на 2017 рік.

Це зазначено у порядку денному засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Презентація проекту Держбюджету-2017 у сесійному залі запланована на 12:30, доповідачем з цього питання визначено міністра фінансів Олександра Данилюка.

Крім того, парламентарії мають розглянути законопроекти про ратифікацію Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Держави Ізраїль щодо працевлаштування членів сім'ї співробітника дипломатичного представництва або консульської установи та про ратифікацію Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Польща про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом.

Заплановано також розгляд проектів законів про внесення змін до закону "Про вищу освіту" щодо вступу до аспірантури та діяльності спеціалізованих вчених рад; про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання психіатричної допомоги та про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо врегулювання законодавства у сфері застосування запобіжних заходів до особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного характеру або вирішувалося питання про їх застосування.

У другій половині дня передбачена робота народних обранців у комітетах і фракціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-