Прем`єр каже, що бюджет-2017 уже критикують популісти

Прем`єр каже, що бюджет-2017 уже критикують популісти

Укрінформ
В парламенті вже є депутати, які називають проект закону про державний бюджет на 2017 рік, внесений на розгляд парламенту Кабінетом міністрів, недолугим.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив у панелі "Реформи в Україні – чи відчутний ще пульс?" на 13-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії YES, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Уряд дуже чітко структурував те, що хотів би отримати як результат. Але я чую обговорення цієї позиції. Один політик учора говорить, що це самий недолугий бюджет, який тільки можна було внести і ми взагалі його повністю будемо змінювати. Це один представник однієї найбільш популістської безвідповідальної політичної сили", - сказав Гройсман.

При цьому Прем'єр-міністр наголосив, що сумнівається в тому, що цей депутат дійсно бачив проект закону, і що він розуміє філософію цього бюджету. "Я думаю, що ні. Але політики часто починають позицію знищення, але вони не помічають одну річ - вони таким знищенням знищують себе. І нічого, якщо їх не буде. Та вони підривають державність нашої країни", - підкреслив він.

Уряд уже вніс, без запізнення, проект головного фінансового документа країни у Верховну Раду і закликав парламентаріїв до відкритої професійної дискусії щодо нього. "Ми хочемо чесно говорити про те, які ми матимемо доходи, які розходи, яке є бачення майбутнього", - зазначив Прем`єр.

Він додав, що одним із сейозних викликів для держави зараз є проведення судової реформи.

"Насправді, ми маємо сьогодні слабкий суд і інші виклики, які потребують вирішень", - констатував Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-