Шкіряк щодо справи проти Авакова: Жодної сенсації не сталося

Шкіряк щодо справи проти Авакова: Жодної сенсації не сталося

Укрінформ
У відкритті кримінальної справи проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова немає сенсації, оскільки прокуратура зобов'язана була це зробити після отримання відповідної заяви.

Про це у коментарі «112 Україна» заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

«Мені невідомо, про яку справу говорив генпрокурор, я не знаю, чому це головна подія дня. Всі повинні усвідомлювати, що всі є рівними перед законом, і міністр у тому числі. Міністр Аваков також є громадянином України. За будь-якою заявою справа вноситься до ЄРДР. Прокуратура повинна буде внести цю справу до ЄРДР. Жодної сенсації і нічого екстраординарного не відбулося. Я можу заспокоїти і російську пропаганду, яка з самого ранку мало не тріумфує, і ту частину українського політикуму, яка сьогодні намагатиметься махати прапорами. Жодних проблем я не бачу», – сказав Шкіряк.

Він додав, що Аваков продовжить роботу на посаді міністра. «Міністр внутрішніх справ залишатиметься на своїй посаді», – зазначив він.

Напередодні генпрокурор Юрій Луценко заявив про відкриття кримінальної справи проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова після звернення голови Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.

Раніше Шабунін заявив, що глава МВС не повідомив про конфлікт інтересів у розслідуванні щодо нардепа Котвіцького, яке веде його відомство, що й стало підставою для прохання призначити службове розслідування щодо чиновника.

Мова йде про розслідування щодо народного депутата Ігоря Котвіцького, якого підозрюють у тому, що він вивів у офшор $40 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-