Турчинов закликав нардепів не мірятися рейтингами, а думати про оборонку

Турчинов закликав нардепів не мірятися рейтингами, а думати про оборонку

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов закликав політиків більше приділяти уваги обороні та безпеці України.

Про це повідомляє прес-центр РНБО.

"В економіці і в політиці повинен бути чіткий пріоритет - пріоритет захисту та оборони нашої країни. Це мають розуміти і в парламенті. Не мірятися рейтингами і порожніми обіцянками, не змагатися, хто кого більше обіллє брудом, а приділяти увагу обороні і безпеці України. Все інше - від лукавого", - наголосив Турчинов.

За його словами, український оборонно-промисловий комплекс може не тільки стимулювати зростання вітчизняної промисловості, а й у перспективі, збільшити валютні надходження до держбюджету: "Розвиток оборонпрому стимулює економіку країни - збільшується кооперація, удосконалюються технології, створюються нові робочі місця".

Турчинов також наголосив на важливості масштабних інвестицій у технічне переозброєння виробництва. За його словами, конкуренція на зовнішніх ринках озброєнь і надійний захист країни в умовах відсутності ефективної системи колективної безпеки в Європі і світі неможливі також без впровадження нових технологій.

Секретар РНБО нагадав, що нещодавно відбулися успішні пуски ракет українського виробництва, які за своїми характеристиками значно перевершують російські аналоги.

"Реалізація ракетної програми - шлях до забезпечення надійного захисту нашої країни. У роботі - дуже перспективні розробки, які дозволять повернути Україні втрачене лідерство на ринку ракетних технологій", - зазначив Турчинов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-