У ЦВК Росії пригрозили Києву

У ЦВК Росії пригрозили Києву "бумерангом"

Укрінформ
Центральна виборча комісія Росії організувала дільниці для голосування в прикордонних з Україною країнах після заборони Києва на проведення виборів в Держдуму для російських громадян на українській території.

Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на главу ЦВК Еллу Памфілову.

"Про всяк випадок ми організували також дільниці для голосування в прикордонних з Україною країнах, за їх згодою", - сказала Памфілова.

Вона також висловила надію, що «українська влада змінить свою позицію, оскільки ця ситуація може вдарити бумерангом і по самій Україні найнесподіванішим чином». Яким саме чином, ця ситуація може «вдарити бумерангом по самій Україні» чиновниця не пояснила.

У суботу Президент Порошенко доручив міністерству закордонних справ повідомити Москву про неможливість проведення голосування на українській території через порушення норм міжнародного права, зокрема, організацію «виборів» в окупованому Криму.

Крім того, Верховна Рада звернулася до парламентів інших країн та міжнародних організацій із закликом не визнавати російські вибори в Держдуму на території Криму.

Організація з безпеки і співробітництва в Європі вже заявила, що не направлятиме спостерігачів на вибори в Крим.

Вибори до Держдуми пройдуть 18 вересня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-