Умеров подякував кримським психіатрам і всім, хто його підтримував

Умеров подякував кримським психіатрам і всім, хто його підтримував

Укрінформ
Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров вважає, що психіатрична експертиза визнала його здоровим завдяки великому суспільному резонансу.

Про це він заявив в інтерв'ю "Громадському радіо" в суботу.

"Я думаю, що метою було не тримати довше, а визнати або слабоумство внаслідок дії інших захворювань, або неосудним. Однак великий резонанс, інтерес в усьому світі до цієї проблеми, великий інтерес до проблеми кримськотатарського народу послужив причиною того, що відповідне замовлення не надійшло", - вважає він.

"Я вдячний медичному персоналу, лікарям, які прийняли об'єктивне рішення. Союз психіатрів України звернувся з листом подяки до психіатрів Криму зі словами подяки за об'єктивне рішення", - додав Умеров.

За його словами, визнання його психічно здоровим дозволяє продовжувати кримінальну справу стосовно нього.

"Якби мене не визнали здоровим, можна було б закрити кримінальну справу і дискредитувати мене особисто і структуру, яку я представляю і весь кримськотатарський народ", - цитує Українська правда.

Він знову підкреслив, що не збирається залишати Крим.

"Я для себе вирішив, що буду залишатися в Криму за будь-яких обставин, навіть якщо судові розгляди будуть розвиватися не на мою користь", - сказав Умеров.

На своїй сторінці в Facebook у суботу заступник голови Меджлісу подякував усім, хто підтримував його по всьому світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-