Штайнмайєр сказав, за якої умови збереться

Штайнмайєр сказав, за якої умови збереться "нормандська" четвірка

Укрінформ
"Нормандський саміт" глав держав або зустріч на рівні керівників МЗС відбудеться не раніше, ніж коли будуть для цього умови.

Про це заявили в Берліні на спільній прес-конференції міністри закордонних справ України Павло Клімкін і ФРН Франк-Вальтер Штайнмайєр, повідомляє кореспондент Укрінформу в Німеччині.

"Зустрічатися тільки для того, щоб підтвердити попередні позиції і почути від Росії те ж саме, немає сенсу. Нам потрібний результат", - сказав Клімкін.

Він додав, що сторони продовжать працювати далі і "вивчатимуть можливості отримання результату".

Штайнмайєр погодився, що зустріч має сенс лише тоді, коли "буде суттєвий зміст". "Ми вивчаємо питання, щоб був такий зміст", - запевнив німецький дипломат.

Він повідомив, що наступного тижня разом з главою МЗС Франції Жан-Марком Еро буде в Києві, де вони продовжуватимуть переговори і "сподіваються просунутися у вирішенні питань, це дуже необхідно".

"Ми не можемо бути задоволені станом виконання Мінських угод", - у черговий раз повторив Штайнмайєр. Він додав, що для досягнення компромісу по політичних пунктах Мінських угод потрібна готовність до поступок з усіх боків. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-