Гройсман обіцяє зберегти у бюджеті-2017 курс на децентралізацію

Гройсман обіцяє зберегти у бюджеті-2017 курс на децентралізацію

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запевняє, що у державному бюджеті на 2017 рік обов’язково будуть закладені кошти на проведення децентралізації.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«У державному бюджеті на 2017 рік ми збережемо наш курс на проведення децентралізації. Це один з пріоритетів. Мені уже двічі при формуванні бюджету доводилось вести жорстку війну з противниками децентралізації. Відстояли двічі - відстоїмо і в третій раз!» - зазначив Гройсман.

Він звернувся до тих, хто критикує децентралізацію і виступає за консолідування коштів у центрі: «Просто подивіться на ті конкретні результати, які вдалось уже зараз досягти завдяки децентралізації. Десь вони більші, десь менші - це залежить і від ефективності органів місцевого самоврядування. Та і проблем, які потрібно вирішувати на місцях, накопичилось чимало. Особливо після того, як місцеві громади роками хронічно недофінансовувались, - як колишній міський голова я добре знаю, як це було».

Гройсман переконаний, децентралізація вже дає позитивні результати. "І найкращим доказом цього є розвиток інфраструктури у містах і селах, який здатен побачити кожен", - наголосив він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-