Від парламенту очікують

Від парламенту очікують "чарівної вісімки" економічних законів

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку і торгівлі сподівається, що Верховна Рада на цьому тижні ухвалить 8 економічних законопроектів, які мають підняти Україну в рейтингу Doing Business.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

"Привіт, нова сесія Verkhovna Rada! Ми до тебе добре підготувались, були слухняними і вивчили багато економічних законопроектів! Ось наш план на цей тиждень - чарівна вісімка", - написав Нефьодов.

За його словами, парламент повинна прийняти законопроект №3132 щодо збільшення ефективності процедур банкрутства, який має підняти Україну на 8 позицій в Doing Business. Окрім цього, ухвалення потребують й інші законопроекти: №4194 - повне скасування використання печатки, №4958 - скасування 6-ти ліцензій ЗЕД та спрощення звітності для малого бізнесу, №2764 - спрощення реструктуризації заборгованості, №4603 - уникнення дублювання інформації для АМКУ, №3665 - введення механізму медіації, №3719 - заборона вилучення ІТ-серверів та №3081-д щодо захисту прав інтелектуальної власності та підтримка кінематографу.

Нефьодов висловив сподівання, що депутати готові до роботи. "Блокування трибуни, бійки та інші розваги залишимо іншим, поганим та нечемним парламентам!", - зауважив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-