Поліція відпустила шістьох затриманих під час пожежі на

Поліція відпустила шістьох затриманих під час пожежі на "Інтері"

Укрінформ
Увечері в неділю, 4 вересня, з Шевченківського районного відділення поліції випустили шість осіб, затриманих під час пожежі в офісі "Національных інформаційних систем".

Про це повідомляє DT,ua.

"Усіх випускають. На території відділку залишилося ще двоє-троє. Шестеро вийшли при мені... Підозру нікому не оголошували", – повідомила правозахисник Тетяна Близнюк на своїй сторінці у Facebook. За її словами, зокрема, випустили активістів Михайла Стрижку і Максима Непийпиво.

Слова Близнюк підтвердив також народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук, який прибув до відділення поліції.

Як повідомляв Укрінформ, під час акції протесту проти редакційної політики каналу "Інтер" у неділю, 4 вересня, в студії телекомпанії "Національні інформаційні системи" почалася пожежа. На місце інциденту прибули рятувальники і машина швидкої допомоги. До 18:00 пожежникам вдалося ліквідувати пожежу. У ДСНС повідомили, що за вечір офіс телекомпанії підпалювали двічі.

Кількох учасників акції затримала поліції. Як повідомив голова МВС Арсен Аваков, більшість учасників акції протесту є колишніми військовослужбовцями 30-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Радник Авакова Зорян Шкіряк заявив, що у МВС розглядають версії як умисного підпалу телестудії, так і самопідпалу, до якого може бути причетна адміністрація телеканалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-