Печерський суд дозволив затримання Шойгу

Печерський суд дозволив затримання Шойгу

Укрінформ
Печерський районний суд Києва дозволив затримати міністра оборони РФ Сергія Шойгу.

Про це повідомляє "112 Україна" із посиланням на рішення суду.

Таким чином, суд задовольнив клопотання Головної військової прокуратури, дозволивши затримати Шойгу з метою його участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"Затриману особу на підставі ухвали слідчого судді не пізніше 36 годин з моменту затримання має бути звільнено або доставлено до слідчого судді, суду, який постановив ухвалу про дозвіл на затримання з метою приводу", - йдеться в документі від 26 серпня.

Зазначено, що постанова втрачає законну силу 26 лютого 2017 р. або до цієї дати з моменту приводу підозрюваного або відкликання ухвали прокурором. Також документ не підлягає оскарженню.

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ підозрює в скоєнні злочинів проти основ національної безпеки України 18 високопоставлених російських чиновників і силовиків. Їх оголошено в розшук. Також готується повідомлення про підозру Путіну і Медведєву.

8 серпня ГПУ повідомила про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів проти основ національної безпеки України 18 високопоставленим чиновникам РФ, серед яких міністр оборони РФ Сергій Шойгу і радник президента Росії Сергій Глазьєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-