Каплін каже, що голоси для відставки Авакова є

Каплін каже, що голоси для відставки Авакова є

Укрінформ
Народний депутат України Сергій Каплін, автор проекту постанови про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, вважає, що у Верховній Раді може вистачити голосів для відставки керівника МВС.

Про це Каплін заявив в ефірі News one.

"Я провів десятки консультацій зі своїми колегами, керівниками груп та фракцій у Верховній Раді України. Офіційно заявляю, що на сьогоднішній день є необхідні голоси для відставки Авакова", - сказав Каплін.

Він не виключає, що до моменту голосування за цю постанову частина парламентаріїв змінить свою позицію. "Але ми продовжуємо роботу, і я матиму до початку сесії необхідний запас голосів для того, щоб Аваков був відставлений", - додав нардеп.

Водночас Каплін обіцяє вимагати проведення "серйозного аудиту його діяльності".

На думку Капліна, ситуація у Кривому Озері, де поліцейські вбили громадянина, є наслідком недореформованої системи, адже забезпечення поліції красивою формою та автомобілями — це не усе, що передбачає реформа.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови про звільнення  Авакова з посади міністра внутрішніх справ України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-