«Тарифний» суд за позовом Тимошенко перенесли – суддя хворий

«Тарифний» суд за позовом Тимошенко перенесли – суддя хворий

Укрінформ
Засідання суду за позовом Юлії Тимошенко проти Кабінету Міністрів щодо скасування постанови про встановлення єдиної ціни на газ перенесено на 31 серпня через хворобу судді.

Про це повідомляє прес-служба політичної партії "Батьківщина".

"Засідання суду за позовом Юлії Тимошенко проти Кабінету Міністрів України, яке мало відбутися 25 серпня, перенесено на тиждень у зв’язку з хворобою судді. Відповідно до повістки, яку в четвер отримали юристи Юлії Тимошенко, засідання Окружного адміністративного суду Києва відбудеться в середу, 31 серпня, об 11:30. Місце проведення – м. Київ, вул. Болбочана Петра, 8 (корпус 1)", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, у четвер, 25 серпня, Окружний адміністративний суд Києва мав продовжити попереднє засідання у справі за позовом Тимошенко проти Кабміну щодо скасування постанови про встановлення єдиної ціни на газ.

Суд розпочав попереднє засідання ще 27 липня. Тоді було оголошено перерву для того, щоб витребувати завірені копії витягу протоколу засідання Кабміну від 27 квітня 2016 р. та документів, на підставі яких була прийнята постанова № 315 про встановлення ціни на газ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-