Світ визнає, що за два роки в Україні зроблено більше, ніж за 25 – Порошенко

Світ визнає, що за два роки в Україні зроблено більше, ніж за 25 – Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко наголосив, що міжнародні партнери визнають успіх України на шляху реформ - за два роки зроблено більше, ніж за весь період Незалежності.

Про це він заявив, виступаючи на ХІІ Нараді керівників закордонних дипломатичних установ України, у якій також бере участь Президент Польщі Анджей Дуда, повідомляє  кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні наші партнери чітко визнають, що за останні два роки зроблено більше, ніж за весь період Незалежності - антикорупційні реформи, проголосована і підписана і ініційована мною конституційна судова реформа... Наголошую, це лише початок. Перші успіхи і перший стимул рухатися далі", - сказав Порошенко.

Він зауважив, що європейська інтеграція, яка була рушійною силою Революції Гідності, тепер має навіть більше значення, ніж раніше.

"Європейські цінності та європейські реформи є не просто стратегією нашого розвитку, сьогодні це гарантія нашої безпеки, економічного добробуту і остаточного розриву з тоталітарною ідеологією", - сказав Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-