Кремль доручив торгівлю з Україною відомому

Кремль доручив торгівлю з Україною відомому "казнокраду" - нардеп

Укрінформ
Призначення колишнього міністра освіти Російської Федерації Дмитра Ліванова спецпредставником президента РФ із торгово-економічних зв'язків із Україною повністю відзеркалює стан російсько-українських економічних відносин.

Таку думку на своїй сторінці у Фейсбуці висловила народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенка" Ірина Фріз.

"Це рішення лежить в одній площині з пропозицією кандидатури, що запропонував Кремль на посаду посла РФ в Україні", - додала народний депутат.

На її переконання, Кремль призначив відповідальним за торгівлю з Україною особу, яку вважає "казнокрадом", якого відправили у відставку з посади міністра освіти за некомпетентність.

"Зважаючи на те, що Ліванову 19 вересня 2012 року було винесено догану, а член Генеральної Ради партії Єдина Росія Володимир Бурматов вимагав притягти Ліванова до кримінальної відповідальності за розкрадання, Росія відкрито демонструє своє зневажливе ставлення до нашої держави", - зазначила Фріз.

"Очевидно, що це оцінка Кремлем відносин з Україною та характеристика перспектив двосторонніх відносин", - написала вона.

Нагадаємо, Президент Росії Володимир Путін призначив Дмитра Ліванова спецпредставником глави держави з торговельно-економічних зв'язків з Україною, звільнивши його з посади міністра освіти.

Раніше посаду спецпредставника глави РФ з торгово-економічних зв'язків з Україною обіймав Михайло Зурабов.

Зурабов був звільнений з посади посла РФ в Україні.

Фото: polit.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-