Президент відрядив Муженка в зону АТО

Президент відрядив Муженка в зону АТО

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко доручив очільнику Генерального штабу Віктору Муженку контролювати ситуацію в зоні проведення АТО на місці.

Про це Глава держави сказав під час робочої поїздки до Львівської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз за моїм дорученням начальник Генерального штабу, генерал армії Муженко перебуває в зоні АТО, особисто бачив артилерійські обстріли. Вчора в районі 1:00 була остання доповідь. І можу відзначити і повідомити українському народу: українські збройні сили готові дати відсіч", - сказав Порошенко.

Він нагадав, що нині бойовики різко збільшили інтенсивність обстрілів позицій українських військ. Сьогодні вночі було зареєстровано «рекордну кількість» обстрілів - майже 100, сказав Порошенко.

«Значна кількість з них - з використанням крупнокаліберної артилерії. Причому якщо раніше обстріли були зі стрілецької зброї та мінометів, та концентрувалися лише у районі зіткнення, зараз ворог зосереджує вогонь крупнокаліберної артилерії по командних пунктах, складах, які розташовані у 8-12 а інколи 22 кілометрах від лінії зіткнення», - cказав Президент.

За його словами, ці провокації терористи збираються використати для виправдання власних кроків по зриву Мінських переговорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-