Порошенко назвав українську армію однією з найсильніших на континенті

Порошенко назвав українську армію однією з найсильніших на континенті

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко переконаний, що відроджена українська армія за останні два роки стала однією з найсильніших на континенті.

Про це Глава держави заявив у четвер, виступаючи перед особовим складом 16-ї окремої бригади армійської авіації на Львівщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми багато чому навчилися за два роки війни. За ці знання і за це навчання ми заплатили кров"ю найкращих наших синів, але сьогодні ми можемо констатувати - українська армія відроджена, народжена народом України, стала однією з найпідготовленіших і найпатріотичніших, найсильніших на континеті", - сказав Порошенко.

Він висловив переконання, що зі здобутими знаннями і завдяки підтримці провідних кран світу Україна поверне мир і спокій на усю територію держави.

"Розраховувати на перемогу ми можемо тільки тоді, коли ми маємо потужні Збройні сили, висококваліфіковані, високопатріотичні, добре озброєні і підготовлені кадри і потужну підтримку України з боку всього світу. Впевнений, що і першу, і другу складову нашого успіху ми забезпечимо", - підкреслив Президент.

Він висловив вдячність усім українським бійцям за вірність присязі і віддану службу Українській державі, і при цьому закликав їх посилювати пильність, вдосконалювати знання, щоб в разі загострення обстановки "не вагаючись виконати бойові завдання".

"Як Верховний Головнокомандувач ЗСУ звертаюсь з вимогою не втрачати набутий в боях потенціал і навички, постійно вдосконалювати знання, льотну майстерність, посилювати пильність та в разі загострення обстановки - не вагаючись виконати визначені бойові завдання",- наголосив Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-