Луценко: Немає ангелів з НАБУ й дияволів з ГПУ

Луценко: Немає ангелів з НАБУ й дияволів з ГПУ

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко сподівається на обєктивне розслідування СБУ конфлікту між співробітниками Генпрокуратури та Національного антикорупційного бюро.

Про це він заявив сьогодні в Укрінформі на спільному брифінгу з Артемом Ситником.

Зокрема, Луценко пояснив, що прокурор Сус, стеження за яким, дало старт конфлікту, свого часу допитував ключового свідка у справі про викрадення керівника Нафтогазвидобування Олега Семінського. Й цього свідка після допиту демонстративно розстріляли на вулицях Києва.

Зрозуміло, що пан Сус «відслідковує» стеження за собою, підкреслив Луценко.

До того ж за його словами, представники НАБУ не представилися працівникам ГПУ, й не повідомили, де вони працюють не лише на початку конфлікту. Але й кілька годин після того наполягали, що є безробітними. «Перша хвиля підмоги» (з НАБУ) теж була у цивільному і представилися як громадяни України, які прийшли допомагати знайомим, - підкреслив Луценко.

Конфліктна ситуація залишила багато питань, тож «Немає ангелів з НАБУ й дияволів з ГПУ» - підкреслив генпрокурор. Серед іншого він повідомив, що наразі в НАБУ працюють люди, які мали пряме відношення до СБУ в часи Майдану. «І нічого!» - зауважив Луценко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-