Турчинов висміяв заяви російських спецслужб про

Турчинов висміяв заяви російських спецслужб про "терористів" у Криму

Укрінформ
Секретар РНБО Олександр Турчинов назвав відчайдушні версії офіційних російських видань про "атаки українців на Крим" - мильними серіалами.

Про це він написав у своєму офіційному сайті

"Продовжується гучна кампанія-фіаско російських спецслужб та горе-пропагандистів під назвою "атака українців на Крим", - пише він. 

Турчинов навів для прикладу нову інтерпретацію російських служб.

"За останньою версією офіційних російських видань, загін відчайдушних українських розвідників закладав у Криму вже не міни, а муляжі, щоб перевірити російських військових на пильність. Потім росіяни вели важкий бій з трьома українськими групами спецназу на цвинтарі", - наголошує посадовець. 

"Горезвісні російські військові понесли важкі втрати і не змогли затримати жодного українського розвідника. Замість цього російські пропагандисти жонглюють "іменами" і "позивними" українських "командос", які "нанесли важкі ураження" російським військам, злочинно принизивши їх міць та гідність, та без втрат повернулися на Батьківщину", - іронізує Турчинов. 

"Особливо мені сподобався пасаж про те, що муляжі мін були зроблені з мила та годинників. Варто відправити російським спецслужбам, військовим та пропагандистам декілька ящиків з милом для створення якісних муляжів та продовження  пропагандистських "мильних" опер", - запропонував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-