Азаров і син до ГПУ не прийшли, але відправили адвокатів

Азаров і син до ГПУ не прийшли, але відправили адвокатів

Укрінформ
Колишній прем’єр-міністр України Микола Азаров та його син Олексій Азаров не з'явилися на допит до Генеральної прокуратури, натомість прислали своїх захисників.

Про це в ефірі «112 Україна» повідомила прокурор ГПУ Ольга Коріняк.

«З’явилися захисники, які надали офіційно належним чином завірений документ про те, що вони можуть представляти інтереси Азарових у цьому кримінальному провадженні. Ні батько Азаров, ні син на допит не з’явилися», - сказала Коріняк.

За її словами, адвокати намагалися офіційно уточнити, в якому саме статусі Азарових хочуть допитати в Генпрокуратурі.

Водночас, слідчі ГПУ все ж чекають на Олексія Азарова о 16 годині, хоча дії захисників дають підстави вважати, що Азаров-син теж не з'явиться сьогодні, додала Коріняк.

Як повідомляв Укрінформ, Генпрокуратура викликає Азарових для участі у проведенні процесуальних дій у кримінальному провадженні № 12013220540000400 від 31.01.2013 за фактом заволодіння злочинною організацією під керівництвом Віктора Януковича протягом 2010-2014 років майном, яке належить ПАТ "Укрнафта" та ПАТ "Украгазвидобування", на загальну суму понад 2 млрд грн за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 255, ч. 5 ст. 191 та іншими статтями Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-