Онищенко запросив слідчих НАБУ на зустріч в Лондоні

Онищенко запросив слідчих НАБУ на зустріч в Лондоні

Укрінформ
Депутат Верховної Ради із групи «Воля народу» Олександр Онищенко пропонує слідчим Національного антикорупційного бюро (НАБУ) провести його допит у Лондоні. 

Про це Онищенко написав у п'ятницю на своїй сторінці в Facebook.

"Я на законних підставах мешкаю у Лондоні, маю тут ряд справ, у тому числі юридично готуюся до участі в судовому процесі щодо анонсованої процедури спроби моєї екстрадиції. Крім того, орган слідства має мої контакти в Лондоні, а також контакти юридичної фірми, що представляє мої інтереси. Формально повістку я не отримував. Але як і раніше, я готовий до слідчих дій і ще раз запрошую детективів і прокурорів на зустріч в Лондоні. При допиті, відповім на всі без виключення запитання. Та розвію всі претензії до мене", - зазначив депутат. 

Як повідомляв Укрінформ, Онищенко 5 серпня знову не з'явився на допит до НАБУ. Раніше він не з'явився на допит, призначений на 2 серпня.

3 серпня керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що якщо 5 серпня Онищенко не з'явиться на допит, того ж дня САП клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу. 

Як відомо, 5 липня Верховна Рада дала згоду на зняття недоторканності з депутата Онищенка, а також дозвіл на його арешт. 27 липня генпрокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру парламентарію. Онищенка підозрюють у розкраданні коштів держкомпанії "Укргазвидобування".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-