Вбивство Шеремета: слідчі шукають ключового свідка з чорним рюкзаком

Вбивство Шеремета: слідчі шукають ключового свідка з чорним рюкзаком

Укрінформ
Слідство у справі вбивства журналіста Павла Шеремета шукає свідка, який рухався вулицею Франка у протилежному напрямку від руху підозрюваних і міг бачити їх обличчя.

Про це в четвер на брифінгу в Києві заявив начальник департаменту кримінального розшуку Нацполіції України Дмитро Головін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є свідок, але, на жаль, на даний час він не встановлений, тому ми просимо через вас, журналістів встановити цю особу і вийти до нас на "гарячу лінію" або 102. Його свідчення будуть дуже важливі для нас", - сказав Головін.

За словами Головіна, свідок, якого зафіксували камери відеоспостереження, і який міг бачити підозрюваних на вулиці Франка, "це молодий парубок, приблизно зростом до 180 сантиментрів, характерна прикмета чорний рюкзак, на якому дві світловідбиваючі смуги".

"Він рухався у протилежному напрямку від руху наших підозрюваних. За часом, це був нічний час 2:44 по вулиці Франка", - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня в результаті вибуху автомобіля в центрі Києва. Машина належала керівнику інтернет-видання "Українська правда" Олені Притулі, проте її самої в авто не було. Поліція кваліфікувала вибух автомобіля з Шереметом як умисне вбивство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-