У НАБУ припускають, що Онищенка вже немає у Британії - ЗМІ

У НАБУ припускають, що Онищенка вже немає у Британії - ЗМІ

Укрінформ
У НАБУ припускають, що депутат Олександр Онищенко залишив територію Великобританії, тому інформація про місце його перебування є сумнівною.

Про це "Українській правді" повідомив співрозмовник в НАБУ.

"За оперативною інформацією,  Онищенко залишив Велику Британію. Він активно пересувається останні кілька тижнів. Тобто цінність документу, який передали його захисники – сумнівна", - сказав співрозмовник.

Водночас, як розповіла УП прес-секретар НАБУ Дар'я Манжура, документ з контактами Онищенка не пояснює причину неявки Онищенка.

На питання "Української правди" вона додала, що в НАБУ було передано заяву від імені Онищенка на директора НАБУ. Жодних печаток, або копій паспорту з візами і штампами, які б могли свідчити про перебування Онищенка в певній країні, там немає.

У заяві, за словами Манжури, Онищенко також заявив про готовність співпрацювати з правоохоронними органами "у формі міжнародного співробітництва".

Також, за її словами, якщо Онищенко двічі не з'явиться на допит, це дасть підстави подати клопотання про його примусовий привід, а потім про оголошення в загальноукраїнський розшук. Наступний крок – міжнародний розшук.

Як відомо, Національне антикорупційне бюро викликало Олександра Онищенка на другий допит  на 5 серпня.

На перший допит у  у віторок він не з’явився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-