Цюприк подав позов проти ЗМІ та адвоката сімей

Цюприк подав позов проти ЗМІ та адвоката сімей "Небесної сотні"

Документ
Укрінформ
Екс-заступник начальника Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Ігор Цюприк подав до суду позов на адвоката сімей "Небесної сотні" Євгенії Закревської за розповсюдження недостовірної інформації про нього.

Про це Укрінформу повідомив адвокат Цюприка Ігор Кириленко.

За його словами, відповідачами у справі про захист честі та гідності виступають ряд ЗМІ та правозахисник Закревська, які, на думку позивача, розповсюдили про нього недостовірну інформацію.

Основна вимога, зазначена в позовній заяві, - у законному порядку спростувати інформацію, яка ганьбить його честь і гідність.

Нагадаємо, у своєму блозі на сайті "Української правди" адвокат сімей "Небесної сотні" стверджувала, що Цюприк був причетний до переслідування активістів Майдану і начебто його було звільнено з поліції рішенням атестаційної комісії в лютому 2016 р.

Пізніше Цюприк спростував ці припущення.

У свою чергу, підкреслив адвокат Кириленка, у Генеральній прокуратурі України офіційно підтвердили, що стосовно Цюприка проведено всі необхідні перевірки відповідно до законів України "Про запобігання корупції" та "Про очищення влади", в ході яких не виявлено ніяких порушень закону цим співробітником.

За словами адвоката, в Нацполіції на його запит відповіли, що Цюприк Ігор Володимирович у них на службі не був і, відповідно, атестацію не проходив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-