Генпрокуратура є останнім радянським

Генпрокуратура є останнім радянським "динозавром" - Луценко

Укрінформ
21 липня Генеральний прокурор України Юрій Луценко зустрівся з колишнім Федеральним прокурором і помічником Генерального прокурора США Богданом Витвицьким.

Про це повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генпрокуратури.

У ході зустрічі, участь у якій також взяли заступник Генерального прокурора України Є.Єнін та Заступник Голови дипломатичної місії США в Україні Джордж Кент, обговорено основні шляхи співпраці відомства з визнаним міжнародним експертом у галузі права та функціонування правоохоронних інституцій.

Генеральний прокурор України відзначив пріоритетність організації роботи Генеральної інспекції нового зразка, підвищення ефективності взаємодії з іншими правоохоронними органами, а також використання передового досвіду у сфері боротьби з високопосадовою корупцією та повернення злочинних активів.

За словами Луценка: «Генеральна прокуратура України наразі є останнім радянським «динозавром», і треба зробити все можливе для її оновлення».

У свою чергу Витвицький запевнив, що «готовий застосувати весь свій досвід, аби сприяти позитивним змінам у відомстві та допомогти штовхати уперед цю «каменюку». Часи дипломатичної ввічливості минули, настав час для радикальних дій».

Крім того, учасниками зустрічі обговорено можливість напрацювання нових механізмів взаємодії між компетентними органами України та США у міжнародно-правовій сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-