Львівська облрада підписала «тарифне» звернення до керівників держави

Львівська облрада підписала «тарифне» звернення до керівників держави

Укрінформ
Звернення до перших осіб держави щодо неприпустимості підняття тарифів на житлово-комунальні послуги для населення публічно підписали голови усіх депутатських фракцій Львівської облради.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Голови усіх фракцій обласної ради публічно підписали звернення до Президента України Петра Порошенка, Прем’єр-міністра  Володимира Гройсмана, Голови Верховної Ради Андрія Парубія та голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитра Вовка щодо неприпустимості підняття тарифів на житлово-комунальні послуги для населення», - зазначив голова облради Олександр Ганущин.

За його словами, депутати наголосили, що питання підвищення цін і тарифів має відбуватись обгрунтовано і з залученням фахового експертно-аналітичного середовища, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Крім того, у питанні тарифів має бути діалог між представниками НКРЕКП, Нафтогазу, профільного міністерства та органами місцевої влади. Впровадження необгрунтованих тарифів неминуче призведе до зубожіння населення. Адже є очевидним дисбаланс між доходами і життєво необхідними витратами більшості українців.

Відтак на чергову сесію Львівської обласної ради, яка планує розглядати питання необгрунтованості підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення, будуть запрошені відповідальні керівники міністерств та відомств, а також народні депутати від профільного комітету Верховної Ради.

Як повідомлялось, львівські депутати неодноразово зверталися до керівників держави щодо болючих питань тарифної політики. Проте аргументованої відповіді та управлінських рішень від відповідальних державних інституцій вони не отримали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-