Бійня під Радою: ГПУ вручила підозри шістьом свободівцям

Бійня під Радою: ГПУ вручила підозри шістьом свободівцям

Укрінформ
Генеральна прокуратура України розпочала вручати обвинувальні акти підозрюваним у справі щодо подій 31 серпня 2015 року. 

Про це у вівторок повідомила прес-служба ВО "Свобода".

"Станом на 19 липня 2016 року обвинувальні акти вже вручено заступникові голови ВО "Свобода", очільникові фракції ВО "Свобода" у Київській міській раді Юрієві Сиротюку, очільникові Київської обласної організації ВО "Свобода", керівнику націоналістичної фракції у Київській облраді Ігореві Сабію, депутатові Кіровоградської обласної ради від ВО "Свобода" Максимові Дескату, депутатові Хмельницької обласної ради від ВО "Свобода" Вікторові Бурлику, депутату Броварської міської ради від ВО "Свобода" Сергію Бойку та неповнолітньому волонтеру Олексієві Логвіну", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до кінця тижня ГПУ також планує вручити обвинувальні акти керівнику Харківської обласної організації ВО "Свобода" Ігореві Швайці, члену Політради ВО "Свобода" Едуарду Леонову, заступникам керівника Одеської обласної "Свободи" Костянтину Васильцю, Глібу Громову та іншим активістам.

Як повідомляв Укрінформ, 31 серпня 2015 року після розгляду в сесійній залі депутатами змін до Конституції у частині децентралізації під стінами парламенту сталася сутичка між правоохоронцями і мітингувальниками. Один із них кинув у натовп гранату, внаслідок чого загинули четверо бійців Національної гвардії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-