Україна знає, що таке тероризм - Порошенко

Україна знає, що таке тероризм - Порошенко

Укрінформ
Через російську агресію на Донбасі Україна знає, що таке тероризм, тому українці готові зробити усе можливе, аби припинити терористичні атаки.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час відвідання посольства Франції в Україні для вшанування пам'яті жертв теракту у Ніцці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу запевнити, що Україна пліч-о-пліч з нашими французькими братами, партнерами і готова докладати усіх зусиль для боротьби з тероризмом. Україна знає, що таке тероризм після російської агресії на сході нашої держави. Українці ховають своїх героїв і готові усе зробити, аби припинити терористичні атаки - і в Україні, і по всьому світі", - сказав він.

Порошенко від імені всього українського народу висловив співчуття рідним та близьким загиблих, у тому числі українським громадянам.

"Дуже важливо, що реакція французьких людей, реакція французького уряду, мого друга і великого друга українського народу - французького президента Франсуа Олланда була дуже рішучою: продовжений надзвичайний стан, французькі сили безпеки ефективно працюють для того, аби не дати нікому розширити поле бою проти нас", - підкреслив він.

Глава держави також висловив переконання, що лише об’єднані зусилля зупинять терористичні атаки.

"Так само, як це було у Парижі, так само, як це було у Брюсселі, так само, як це було в інших містах, наша позиція абсолютно чітка: нас не залякати, ми не боїмося і ті цінності, які нас об’єднали - цінності французької революції - є базовими цінностями. І в ці важкі часи ми разом з Францією", - наголосив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-