Гройсман просить Раду не зволікати з законами для МВФ

Гройсман просить Раду не зволікати з законами для МВФ

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у Верховній Раді звернувся до народних депутатів з проханням проголосувати за законопроекти, необхідні для співпраці з Міжнародним валютним фондом.

Про це він заявив на засіданні ВР у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хотів би звернутися до вас, шановні нардепи, з питанням пакету законів, які були внесені попереднім урядом, зараз були внесені нашим урядом. Мова йде про те, що ми маємо забезпечити виконання програми нашої співпраці з МВФ. Ми взяли на себе, як Україна, ці зобов'язання. Ці закони знаходяться у вас сьогодні на столі. І прийняття цих законів дасть можливість забезпечити макроекономічну стабільність у нашій країні. Це насправді потрібно для українських громадян», - сказав Гройсман.

Він нагадав, що з початку цього року Україна отримала можливості відчути позитивні сигнали у зростанні національної економіки.

«Дійсно, це є недостатньо, але ці сигнали треба зберігати і пришвидшувати економічне зростання. Тому реформи, які ми з вами проводимо, потрібні не МВФ, потрібні Україні. Тому теж потрібна ваша консолідована підтримка», - сказав Гройсман.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-