Гройсман прокоментував дозвіл на арешт Онищенка

Гройсман прокоментував дозвіл на арешт Онищенка

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що усі корупційні схеми в газовому секторі України мають бути виявлені, а винні понести відповідальність.

Про це він написав у вівторок у Фейсбуці, коментуючи рішення ВР про зняття недоторканності та дозвіл на арешт народного депутата Олександра Онищенка.

«Верховна Рада сьогодні зняла депутатську недоторканність з Олександра Онищенка та дозволила його арешт! Усі ті корупційні схеми, які роками діяли в газовому секторі, мають бути врешті-решт виявлені правоохоронними органами, а всі ті, хто брали в них участь і покривали їх на політичному рівні, мають понести відповідальність», - написав він.

Водночас Гройсман наголосив, що уряд зі свого боку робить все, аби не допустити продовження в майбутньому мільярдної корупції в газовому секторі.

«Ми, як уряд, своїми рішеннями, які приймаємо зараз і які спрямовані на реформування енергетичного сектору, робимо те, що необхідно з нашого боку, щоб закласти прозорі правила гри в газовому секторі та не допустити продовження в майбутньому мільярдної корупції, яка існувала досі», - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-