Порошенко призначив командувача ВМС

Порошенко призначив командувача ВМС

Оновлено
Укрінформ
Президент Петро Порошенко призначив Командувачем Військово-Морських Сил ЗС України Ігоря Воронченка.

Про це він заявив під час виступу на урочистих заходах в Одесі, присвячених Дню Військово-Морських Сил, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу оголосити про своє рішення - призначити на посаду командувачі Військово-Морських Сил ЗС України Воронченка Ігоря Олександровича», - зазначив Глава держави.

Президент заслухав доповідь в.о. командувача Військово-Морських Сил України щодо концепції їх розвитку та фінансування ВМС.

Як повідомляє прес-служба Глави держави, Президент Порошенко заслухав доповідь тимчасово виконуючого обов'язки командувача Військово-Морських Сил Збройних сил України Ігоря Воронченка щодо концепції розвитку ВМС. Зазначається, що Президент схвалив рішення начальника Генерального штабу Віктора Муженка та міністра оборони Степана Полторака щодо пріоритетності фінансування ВМС.

Порошенко також акцентував увагу на невирішеності питання соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей і доручив міністрові оборони прискорити вирішення питання забезпечення житлом моряків, які вийшли з Криму.

"Заходи, які вживаються Кабінетом міністрів, Міністерством оборони та Генеральним штабом наразі не задовольняють потреби всебічного забезпечення Військово-Морських Сил України", - наголосив Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-