Укрнафта скасувала збори акціонерів 7 липня

Укрнафта скасувала збори акціонерів 7 липня

Укрінформ
Позачергові збори акціонерів ПАТ «Укрнафта», скликані на 7 липня 2016 року, не відбудуться через скасування засідання наглядової ради компанії, що мало відбутися 22 червня.

Про це інформує прес-служба Укрнафти.

«Як відомо, засідання Наглядової ради ПАТ "Укрнафта", що було скликане на 22 червня 2016 року, до порядку денного якого були включені питання, зокрема, щодо затвердження порядку денного позачергових загальних зборів, оголошених на 7 липня 2016 року, форми і тексту бюлетеня для голосування на загальних зборах, не відбулось. У цьому зв'язку передбачені чинним законодавством України організаційні заходи щодо забезпечення проведення загальних зборів акціонерів через часові обмеження не можуть бути завершені в строк», - йдеться у повідомленні.

За таких обставин Укрнафта повідомляє, що скликані на 7 липня 2016 року позачергові загальні збори акціонерів не відбудуться.

Нагадаємо, голова НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв розглядає можливість провести збори акціонерів за іншою процедурою - з ініціативи акціонера в особі Нафтогазу. За умов цієї процедури збори можуть відбутися через 45 днів після оголошення. Таким чином, збори акціонерів Укрнафти пройдуть не раніше серпня поточного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-