Саакашвілі: Одного із стамбульських терористів вже арештовували у Грузії

Саакашвілі: Одного із стамбульських терористів вже арештовували у Грузії

Укрінформ
Російський громадянин Ахмед Чатаєв був заарештований у Грузії під час контртерористичної операції, однак після зміни уряду в 2012 році його проголосили політв'язнем і випустили.

Про це написав голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі, коментуючи теракт у Стамбульському аеропорту на своїй сторінці у Facebook.

"Російський громадянин Ахмед Чатаєв, як повідомляється, є головним організатором теракту в Стамбульському аеропорту. Він був заарештований моїм урядом у Грузії під час контртерористичної операції на чолі з генералом Георгієм Лордкіпанідзе, який в даний час є головою поліції Одеси. Троє співробітників наших сил безпеки загинули у тій операції. Після зміни уряду в 2012 році, під впливом російського олігарха Іванішвілі, Чатаєва відразу ж звільнили, бо багато хто з нових урядових лідерів проголосили його політичним в'язнем", - зазначив Саакашвілі.

"Я все ще був президентом, - додав політик, - і рішуче заперечував проти його звільнення, але вирок був скасований прокуратурою. Зараз він перебуває на волі після того, як нібито вбив так багато невинних людей".

"Мій 10-річний син подорожував через цей термінал напередодні нападу, тож я відчуваю повну солідарність з родичами жертв безжального вбивства. Чи відчуває уряд Грузії те саме?" - резюмував Саакашвілі.

Як раніше повідомляло агентство, поранених під час теракту в Стамбулі українців виписали з лікарні

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-