АТО: У Мінську домовилися відвести війська з двох ділянок фронту

АТО: У Мінську домовилися відвести війська з двох ділянок фронту

Відео
Укрінформ
Учасники робочої підгрупи з безпеки Тристоронньої контактної групи в Мінську домовилися про розведення сил у двох районах Донбасу.

Про це заявив спецпредставник ОБСЄ в контактній групі Мартін Сайдик, повідомляє БЕЛТА.

"Учасники робочої групи з безпеки продовжили розгляд питань, які вже обговорювалися в рамках конференції даної робочої групи 24 червня. Сьогодні в цих питаннях був досягнутий істотний прогрес. З задоволенням хочу відзначити, що всі сторони, в принципі, досягли угоди про розведення сил і засобів в двох місцях: Золоте і Петровське. Робота з цього питання буде продовжена", - сказав Сайдик.

За його словами, робоча група з економічних питань в основному обговорювала тему відновлення залізничної інфраструктури. Також йшлося про соціальні платежі і про питання власності.

"Дискусія продемонструвала необхідність термінового вирішення соціальних проблем в зоні конфлікту. Зокрема, це заборгованість по заробітній платі перед працівниками в окремих районах Донецької і Луганської областей", - зазначив представник ОБСЄ.

Він додав, що під час переговорів було повідомлено, що постачання вугілля з окремих районів Донецької області на територію, підконтрольну українському уряду, частково відновили.

Фото: ТАСС

Відео: БЕЛТА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-