"Справа Онищенка": Парубій обіцяє не тягнути "ані на йоту"

Укрінформ
Верховна Рада України розглядатиме питання позбавлення депутатських повноважень Олександра Онищенка у перший пленарний день.

Про це Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив на брифінгу після урочистого засідання парламенту з нагоди Дня Конституції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я сподіваюся, що це питання стане на розгляд у перший же день пленарних засідань. По процедурі передбачено письмові пояснення, доповіді до регламентного комітету. Голова регламентного комітету пообіцяв, що дане питання до кінця тижня буде розглянуто на комітеті, буде прийнято рішення, і це дасть змогу у перший пленарний день це питання поставити. Я обіцяю одне, що я ані на йоту не зволікатиму з цим питанням і дуже розраховую, що Верховна Рада України зможе дати своє рішення по тому зверненню, яке до нас є від Антикорупційної прокуратури", - сказав Парубій.

Нагадаємо, голова Спеціалізованої Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що поки немає постанови ВР про притягнення до відповідальності народного депутата О.Онищенка, йому не може бути повідомлено про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-