Парубій сказав, чи можуть депутатам перенести канікули

Парубій сказав, чи можуть депутатам перенести канікули

Укрінформ
Робота нинішньої сесії Верховної Ради України може бути продовжена, але це питання вирішуватиметься напередодні останнього пленарного тижня.

Про це Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив на брифінгу після урочистого засідання парламенту з нагоди Дня Конституції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сесія згідно з календарним планом триватиме, якщо я не помиляюся, до 20 чи 21 липня. І вона буде закінчена згідно з нашим календарним планом. Якщо виникнуть якісь непередбачувані обставини, якщо буде необхідність не закривати її, для того, щоб депутати могли зібратися у будь-який момент для прийняття важливих рішень, звичайно, ми перенесемо момент закриття сесії, як це робили попереднього року", - сказав він.

Парубій запевнив, що у цьому є "своя велика логіка", зокрема, аби завжди була можливість зібрати сесію у будь-який момент.

"Але це питання, яке ми вирішимо, очевидно, напередодні останнього пленарного тижня. У той момент, коли будемо затверджувати календарний план на наступну сесію - на осінь і початок зими", - наголосив спікер парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-