Екс-губернатор Миколаївщини поскаржився на

Екс-губернатор Миколаївщини поскаржився на "уявних соратників" і "олігархів-рейдерів"

Укрінформ
Крапкою в розхитуванні політичної ситуації в області назвав свою заяву про відставку голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Своєю заявою про відставку я ставлю крапку в розхитуванні політичної ситуації в області. З себе відповідальність не знімаю і не хочу, щоб область знову захлиснула хвиля спекуляцій і політичної проституції», - написав Меріков.

За його словами, опоненти не раз вкидали всілякі інсинуації, бентежачи людей. А уявні соратники, олігархи-рейдери норовили підставити підніжку, намагаючись прокласти собі дорогу в губернаторське крісло.

«Я прийшов на посаду з конкретними цілями і мені багато чого вдалося - зберегти мир, забезпечити безпеку і фінансову стабільність, налагодити допомогу і підтримку військовим, демобілізованим, їх сім'ям, реалізувати не один інвестиційний проект», - зазначив нині вже екс-голова ОДА.

Нагадаємо, що 24 червня Кабмін прийняв заяву про відставку Вадима Мерікова з посади голови Миколаївської ОДА. Піти з посади його змусив корупційний скандал, який розгорівся в області після арешту за хабар першого заступника голови ОДА Миколи Романчука.

15 червня під час візиту до Миколаєва Президент України Петро Порошенко заявив, що, на його думку, керівник області має нести політичну відповідальність за корупційний скандал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-