Порошенко вітає ще один крок України до євростандартів в енергетиці

Порошенко вітає ще один крок України до євростандартів в енергетиці

Укрінформ
Створення Фонду енергоефективності - крок до європейських стандартів у генеруванні, постачанні і споживанні енергії в Україні.

Про це ідеться у вітальному слові Президента Петра Порошенка учасникам Українського форуму з енергоефективності’16 - «Фонд енергоефективності. Ключовий START-UP УКРАЇНИ», що розпочав роботу у Національному спорткомплексі «Олімпійський», повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

«Принципами і механізмами енергоефективності мають бути керовані і пронизані усі сфери соціальної та економічної політики у державі. Від промисловості – до житлово-комунального господарства. Впевнений, що сьогоднішній Форум сприятиме розвитку в Україні енергозберігаючих технологій, зокрема, залученню інвестицій у цей перспективний сектор національної економіки», - наголосив Порошенко.

Форум є комунікаційною платформою для діалогу у сфері енергоефективності між владою, бізнесом, міжнародними партнерами, експертним середовищем, місцевим самоврядуванням, громадськістю.  Завдання Форуму – дати чіткі відповіді на питання щодо роботи Фонду енергоефективності, необхідної законодавчої бази, потенціалу впровадження, очікуваного ефекту, фінансових інструментів, продемонструвати технічні рішення щодо енергоефективних заходів у житловому секторі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-