ГПУ не знайшла у Клюєва і Сівковича того, що шукала

ГПУ не знайшла у Клюєва і Сівковича того, що шукала

Укрінформ
Обшуки, які у вівторок, 21 червня, Генпрокуратура провела у екс-голови Адміністрації Президента Андрія Клюєва та екс-заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, не дали бажаних результатів.

Про це начальник управління спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк повідомив у ефірі каналу 112 Україна, передає кореспондент Укрінформу.

«За останніми обшуками результату не досягнуто, не те, що очікували. Коли був обшук керівника київської міліції, то один із бажаних результатів був досягнутий, тобто виявлено дорогоцінності, кошти грошові, які вилучено і на які накладено арешт, які будуть у майбутньому, якщо буде вирок у справі, конфісковані», - сказав Горбатюк.

За його словами, зазвичай обшуки проводяться з метою встановлення додаткових доказів та отримання даних про місцеперебування тих осіб, які значаться в розшуку, а також задля виявлення майна, на яке може бути накладений арешт. Учорашні дії слідчих ГПУ були по’язані саме з цими завданнями.

Нагадаємо, вчора Генпрокуратура провела одночасні обшуки у вісьмох приміщеннях в рамках розслідування "майданівських справ" . Серед них є приміщення, які належать екс-високопосадовцям, зокрема, колишньому главі Адміністрації Президента України Андрію Клюєву та колишньому заступнику голови РНБО Володимиру Сівковичу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-