Савченко: Сьогодні мене 100% обрали б президентом

Савченко: Сьогодні мене 100% обрали б президентом

Укрінформ
Депутат ВР і ПАРЄ Надія Савченко переконана, що у разі проведення виборів президента України та балотування її у якості кандидата, перемога була б 100-відсотковою, чого не можна сказати про більш віддалену перспективу.

Про це вона заявила в програмі Жанни Нємцової в рамках проекту DW "Нємцова. Інтерв'ю".

«Якщо сьогодні, то 100%. Якщо завтра, то будемо подивитися, як кажуть у нас в Одесі», - заявила Савченко на питання про ймовірність її перемоги на виборах.

Щодо самої такої перспективи, депутат відповіла так: «А чи треба? Буду! Народ скаже, «треба!», солдат відповість: «є!». Скаже народ: «треба!», я піду». При цьому «ніяких страхів, ніяких побоювань, ніяких проблем» Надія не відчуває, як не відчуває і «ніякого бажання» стає президентом.

Савченко нагадує, що реальною політикою зайнялася 3 тижні тому, після виходу з в'язниці, а тому вважає, що у неї ще не з'явилися якісь недоліки як у політика.

Говорячи про причини проходу в парламент за списками «Батьківщини» вона повідомила, що отримала в свій час пропозиції від 4 партій, але називати їх не стала, вважаючи це «некоректним». З лідером політсили Юлією Тимошенко Савченко, за її словами, пов'язують не дружні, а просто робочі відносини.

Характеризуючи українську владу, вона назвала її «Титаніком», а уряд «нездатним» і «негідним народу, яким управляє». Але при цьому підкреслила, що в Україні влада принаймні змінюється і "якісно поліпшується, щоразу на невеликий відсоток, може, не такий великий, як нам би хотілося, але він набагато більше, ніж коли-небудь могла собі уявити Росія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-