Савченко застерегла Європу від поступок РФ: Апетити самодурів ростуть

Савченко застерегла Європу від поступок РФ: Апетити самодурів ростуть

Укрінформ
Європа і весь цивілізований світ мають показати Росії, що за помилки потрібно відповідати, а за злочини - нести покарання.

Про це заявила представник української делегації, народний депутат Надія Савченко під час засідання круглого столу у ПАРЄ, повідомляє телеканал "112".

"Росії багато чого пробачалося і багато на що закривалися очі. Є Придністров'я, Абхазія, Осетія, Чечня, це Афган, зараз Дагестан - це політика імперської Росії, яка проходить, скільки я живу і знаю Росію", - сказала вона, відповідаючи на запитання, чи може Рада Європи поновити Росію у правах, які було обмежено після окупації Криму.

Савченко наголосила, що цивілізований світ має продемонструвати Росії дуже чітку позицію, що за помилки потрібно відповідати, а за злочини потрібно понести покарання.

 "Апетити самодурів, диктаторів завжди ростуть. І зараз вклинення в Україну - якщо цей рубіж здати, не показати Росії, що пора зупинитися і повернутися назад, то післязавтра Росія буде прямим сусідом Франції, Англії, Германії, а потім, може, і США, ну, є такі плани в Кремля. Тому я не думаю, що Європі сподобається мати поруч сусіда - ведмедя, який виліз з тайги. Ведмідь, може, у тайзі хазяїн, але тільки тоді, коли він у тайзі. Коли він з тайги вилазить, то його дресирують. Тому я вважаю, що Європа і весь цивілізований світ повинен показати Росії дуже чітку позицію, що за свої помилки потрібно відповідати, а за свої злочини потрібно понести покарання", - сказала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-