Гройсман обговорив с представниками бізнесу США напрямки інвестування в Україну

Гройсман обговорив с представниками бізнесу США напрямки інвестування в Україну

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на зустрічі з представниками американського бізнесу та членами Американської торговельної палати у Вашингтоні обговорив хід проведення реформ та потенційні напрямки інвестування в Україну.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Я готовий за руку провести кожного інвестора для того, щоб ви досягли своєї мети. Я зацікавлений в тому, щоби кожен з вас був успішним. Буде успішним ваш бізнес - буде успішна Україна... Я готовий бути захисником і провідником ваших інвестицій. Якщо ви стоїте на порозі входження в Україну, я готовий пліч-о-пліч з вами пройти цей шлях", - звернувся Гройсман до представників бізнесу.

Він зазначив, що Україна та США мають значний потенціал для розвитку двосторонніх відносин, у тому числі щодо залучення інвестицій американського бізнесу до України. "Я розумію, що хоче бізнес: зрозумілі правила гри, якісну систему правосуддя, жодного тиску з боку контролюючих органів, нормальні умови для захисту своєї власності", - зауважив він.

Прем'єр-міністр наголосив, що Україна має значний потенціал для розвитку. Зокрема, перспективними для інвестування є сфери енергетики та альтернативних джерел енергії, ІТ-сектору, транспортної сфери, промисловості, митниці, фармакології та інші сфери.

Прем'єр-міністр поінформував співрозмовників про перші рішення уряду на шляху створення сприятливого бізнес-клімату. Зокрема, про встановлення ринкової ціни на газ, публічних призначень менеджерів компаній, реформу митниці та здійснення реформи системи державних закупівель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-