Гройсман задоволений конкретним підходом США у підтримці України

Гройсман задоволений конкретним підходом США у підтримці України

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який зараз перебуває з візитом у США, висловив задоволення конкретністю підходів американської влади до вирішення питань підтримки України.

Про це він сказав у четвер під час конференції в Університетському клубі Вашингтона, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я задоволений конкретністю наших зустрічей", - зауважив прем'єр, коментуючи переговори з віце-президентом США, міністром енергетики та керівництвом USAID, які відбулися напередодні.

Він уточнив, що під час зустрічей дуже докладно обговорювалася, зокрема, ситуація зі змінами в системі видобування газу в Україні, підвищення її прозорості. "США готові нас підтримати щодо енергоефективності, і це є дуже важливим питанням для нашої безпеки", - зазначив Прем'єр.

Крім того, за його словами, американське агентство USAID висловило готовність інвестувати ще більше ресурсів в Україну, і "це дуже добре, оскільки нам потрібна фінансова підтримка реформ в Україні".

Окремо обговорювалися питання безпеки, навчань українського війська, "відбулися багатосторонні розмови по дуже конкретних речах", зазначив Гройсман.

Водночас він наголосив, що ця підтримка залишатиметься тільки тоді, коли будуть реформи. "Тому ми будемо далі робити зміни, щоб економіка України зростала", - сказав підкреслив глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-