Поліцейська місія ОБСЄ сприятиме деескалації на Донбасі - Порошенко

Поліцейська місія ОБСЄ сприятиме деескалації на Донбасі - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко наголошує, що санкції залишаються ефективним інструментом спонукання Росії до повного виконання Мінських домовленостей.

Про це Глава держави заявив у четвер під час зустрічі з президентом Парламентської Асамблеї ОБСЄ Іллкою Канервою, повідомляється на сторінці українського Президента у Facebook.

"Санкції залишаються ефективним інструментом спонукання Росії до повного виконання Мінських домовленостей та відновлення територіальної цілісності України", - зазначив Порошенко.

За інформацією прес-служби Глави держави, Президент під час зустрічі також наголосив на важливості направлення на Донбас поліцейської місії ОБСЄ, що сприятиме безпеці та деескалації ситуації.

Порошенко привернув увагу керівника ПА ОБСЄ до загострення безпекової ситуації на Донбасі, продовження провокацій з боку бойовиків та постачання Росією зброї і військ.

У цьому контексті Президент відзначив важливу роль СММ ОБСЄ в контролі за виконанням Мінських домовленостей та забезпеченні процесу мирного врегулювання ситуації на Донбасі.

Він висловив сподівання, що Парламентська Асамблея ОБСЄ надалі залишатиметься на сторожі міжнародного права і принципів Гельсінського заключного акту та виступатиме з рішучою позицією щодо неприйнятності порушення Росією зазначених норм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-