НФ вимагає оплатити оборонне замовлення грішми Януковича

НФ вимагає оплатити оборонне замовлення грішми Януковича

Укрінформ
Фракція «Народний фронт» вимагає профінансувати оборонне замовлення України за рахунок коштів екс-президента Віктора Януковича.

Про це заявила народний депутат від фракції «Народного фронту» Вікторія Сюмар під час засідання парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Надалі ми вимагаємо - і це наша жорстка вимога - профінансувати оборонне замовлення. Ви знаєте, що у бюджеті оборонне замовлення можливо фінансувати тільки з коштів, які заклали з повернення коштів Януковича. Саме через це, що в цьому залі багато людей, які хочуть повернути кошти Віктору Федоровичу, а не дати їх на армію, цього не відбувається і цей закон не приймається», - сказала Сюмар.

Вона додала, що законопроект, який передбачав перенаправлення арештованих коштів Януковича на оборонне замовлення, з приводу якого у нардепів було багато претензій, відкликаний.

«У нас є три дні, і, будьте ласкаві, за три дні солдати цілі полігони відстоюють, цілі села відвойовують. Нам же за три дні можна зробити новий закон, в середу чи четвер ці пропозиції внести на комітеті і в четвер його проголосувати» - сказала Сюмар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-