НАБУ взяло в Охендовського зразки почерку - Холодницький

НАБУ взяло в Охендовського зразки почерку - Холодницький

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) взяло у голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського зразки почерку. 

Про це в ході спілкування з пресою, яке транслював телеканал "112 Україна", заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Зараз були допитані три людини. Перед тим був допитаний Лещенко, Трепак. Слідство триває. У Охендовського відібрані зразки почерку. Здійснюватимуться інші заходи, потрібен певний час. Дайте антикорупційним органам зробити свою роботу", - заявив Холодницький.

Голова ЦВК Охендовський, який завершив давати покази у НАБУ, заявив, що перебуває у процесуальному статусі свідка по кримінальному провадженню, деталей якого він розкривати не має права.

Водночас, Охендовський сказав, що не знає про "амбарну книгу" Партії регіонів. "Щодо мого прізвища, яке оприлюднили у деяких матеріалах ЗМІ, то сподіваюсь, що слідство зможе встановити всі обставини справи. Встановити осіб винних у тому, що відповідні записи з'явились. Жодних грошових коштів ні від тої політичної сили, з якою пов'язують це провадження, ні від будь-яких інших політичних сил за час роботи у ЦВК я не отримував", - сказав він ЗМІ після допиту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-